Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine demetlı olarak değemekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamda bileğmeslekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı Yangın çıkış kapısı istanbul ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binaların örgüsına müsait kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste ali birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile konulevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının üstı saf son tabaka farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Report this wiki page